Nieuwe blogpost

Creahandjes was wel toe aan een verfrissende update.

Dus wat is er mooier dan een nieuw jaar te beginnen met een nieuwe site en een nieuw logo .

 

Voor wie Creahandjes nog niet kent, ik ben Trudy Krijger 47 jaar jong woon op Goeree Overflakkee en ben een echte crea bea.

Stil zitten en vervelen komen in mijn woordenboek niet voor.

Ben altijd wel met een haak of breiprojectje bezig of stort me weer voor een poosje op de chainmaille (sieraden malen van aluminium ringetjes)

 

Verder vind ik het erg leuk om kinderfeestje, workshops of grotere knutselevenementen te organiseren.

Sinds 3 jaar mag ik dat ook 2x per jaar doen voor een evenementen bureau die altijd het Sint en Kerst familie feest organiseert voor een groot bedrijf.

Er moeten dan 5 knutselactiviteiten worden verzonnen voor ongeveer 80 kinderen in de leeftijd van ongeveer 5 tot 15.

Dit is elke keer weer een groot succes geweest dankzij 5 andere geweldige crea bea's want 80 kinderen in je eentje dat is een beetje veel!

De site is nog niet helemaal bijgewerkt er zal de komende tijd nog van alles aan toegevoegd worden dus kom regelmatig even een kijkje nemen.

 

Ook wil ik in de toekomst proberen om er eventueel filmpjes op te zetten met handige tips dus wil je iets weten of lukt iets niet laat het even weten en dan probeer ik dat er op te zetten.

En wil je iets anders voor een kinderfeestje, workshop of evenement dan wat er op de site staat dan kan dat natuurlijk ook want er staat maar een selectie van de mogelijkheden op.

Stuur even een mailtje en dan gaan we er een leuk creatief feestje van maken!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0